تاریخ:27 تیر 1403

کد خبر: 201

برچسب‌ها

  • علیرضا زاکانی
  • شهردار تهران
  • شهرداری تهران
  • انتخابات ریاست جمهوری
  • شورای اسلامی شهر تهران

تقلای مخالفین شهردار برای برکناری؛

استمرار یا توقف خدمت رسانی زاکانی در شهر تهران
بلافاصله بعد از اتمام انتخابات و کنار کشیدن علیرضا زاکانی از عرصه رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری زمزمه‌های برکناری وی سکان هدایت شهر تهران به گوش می‌رسید.

به گزارش رستگار- علیرضا زاکانی که از سال ۱۴۰۰، به‌عنوان چهل و هفتمین شهردار تهران فعّالیت می‌کند بعد از انتخابات ریاست جمهوری دچار هجمه‌های شدید رسانه‌ای قرار گرفته است. حمله به شهردار تهران ابتدا توسط برخی عوامل ستادی اصلاح‌طلبان شروع شد و کار تا رسانه‌های اصلاح‌طلبان که خود را فاتح انتخابات قلمداد می‌کنند پیش رفت. اما قضییه به اینجا نیز ختم نشد و جلسه اخیر شورا نشان داد که مخالفینی سرسخت در شورای شهر نیز اراده عزل وی را دارند.

صبح روز گذشته در جریان برگزاری دویست و چهل و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران «نرجس سلیمانی» عضو شورای شهر تهران با انتقاد از عملکرد شهردار تهران گفت: از وقتی وارد شورا شدیم، شهر تغییر قابل توجهی نداشته و حمل و نقل عمومی، جمع آوری پسماند، اختلال در مدیریت امور شهری و ارتباط مردم با شهرداری همچنان وضعیت مناسبی ندارد.

 

به گفته وی استفاده از حلقه تنگ دوستان در شهرداری یکی دیگر از مسائل موجود است. جهت‌گیری غلط شهرداری در استفاده از کمیسیون‌ها همچون کمیسیون ماده پنج نیز از دیگر مسائل است و بارها گفتم که این کمیسیون قلک شهرداری نیست. در برخی موارد بدون وجود امضا و اجماع لازم، مصوبات کمیسیون ماده پنج را غیر قابل اجرا می‌کند.

این عضو شورای شهر تهران در ادامه انتقاداتش به شهرداری تهران به مقبولیت و مشروعیت به عنوان دو اصل اساسی در جایگاه شهردار تهران اشاره کرد و گفت: وقتی مقبولیت از بین می‌رود مشروعیتی باقی نمی ماند. اصلاح امروز منتج به نتیجه نخواهد شد. شهر نیازمند عطاری دانا و خاموش است تا در سکوت تلاش کند بدون هیاهو هر دم در هوس جای دیگر نباشد. این گفته‌های نرجس سلیمانی و عکس‌العمل‌های آن باعث شد صحن شورا لحظاتی دچار آشفتگی شود.

 

پیش از این نیز مهدی چمران در ارتباط به کارزار برکناری علیرضا زاکانی واکنش نشان داده بود. 

مهدی چمران در این باره گفت: به این کارزارها توجه نکنید اینها کارزار نیست و نمی‌دانم چه بگویم. شهردار را شورای شهر تعیین می‌کند حالا هر تعداد امضاء هم جمع شده باشد دلیل این نمی‌شود که تغییری صورت بگیرد بلکه باید مسیر قانونی باید طی شود. از سوی دیگر تغییر مدیریت‌ها در میانه کار نتیجه‌ای جز متوقف کردن کار ندارد.

وی افزود: سیستم کشور ما کارزاری نیست بلکه انتخاب است اگر کارزاری باشد باید برای رئیس جمهور هم وجود داشته باشد که قطعا چنین چیزی امکان‌پذیر نیست.

 

 

عباس عبدی؛ فعال اصلاح‌طلب نیز امروز در رسانه ایکس منتشر کرد: اعضای شورای شهر اگر زاکانی را برکنار کنند، به نفع خودشان است چون اگر چنین نکنند در انتخابات بعدی رای نمی‌آورند.

 

ماجرای عزل زاکانی از حکمرانی شهری وارد فاز جدیدی شده است هرچند هنوز صحن شورا شاهد اجماع کاملی برای برکناری نبوده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

  • علیرضا زاکانی
  • شهردار تهران
  • شهرداری تهران
  • انتخابات ریاست جمهوری
  • شورای اسلامی شهر تهران
 

اخبار مرتبط

سرخط اخبار

نظر شما